Najboljša uporabniška izkušnja.

Deluje na vseh napravah. Brez komplikacij. Vsi računi na 1 mestu (e-računi, davčno potrjeni, PDF).
Do lepega in profesionalnega računa pa le v 3 korakih!

Promo Image

Pametno poslovanje

Enostavno izdelajte e-račun + pdf ali predračun z nekaj kliki. Dodelite uporabnika ali računovodjo v vaš profil, da bosta imela oba možnost upravljanja. En klik (oz. dve muhi na en mah) in izvozite račune ter obračun kilometrine računovodji. Preprosto, kot mora biti.

Prihranite čas

Dosegljivo, ko to resnično potrebujemo, kjerkoli in kadarkoli na vseh vaših napravah. Z nekaj kliki in samodejnim izpolnjevanjem do vaših novih računov.
Kaj še čakate? Spet izgubljate čas. :)

Ustvarjajte z zadovoljstvom

Želimo, da se ob uporabi naše aplikacije počutite udobno in da boste z veseljem vsak dan izdajali račune. Uporabniška izkušnja je na prvem mestu!
Ne mučite se z neprijaznimi programi!


Davčno potrjevanje računov

Z nami pojem Davčna Blagajna postane smešno enostavna. S.P. Izračun lahko uporabljate tudi kot davčno blagajno. Račune izdajate po obstoječem, ustaljenem načinu v A4 formatu.

UJP.net e-računi

Če vam tehnologija povzroča težave, je temu konec. Namesto vas za vse digitalne podpise, certifikate itd. poskrbimo MI. Vi pa enostavno KLIK KLIK in račun je pri prejemniku.

Izvoz računovodstvu

Pretočite vaše račune in potne naloge računovodji z enim klikom. Luksuz! :)

100% garancija zadovoljstva

Kadarkoli v 30 dneh od nakupa vrnemo denar brez vprašanj, v kolikor ne boste zadovoljni.

Več uporabnikov

Dodelite npr. upravljane vašega poslovanja računovodji. Osebo enostavno povabite z enim klikom in oba bosta imela pregled na vašim poslovanjem.

Moderen izgled

Naj vam bo upravljanja vašega poslovanja v užitek in mesto, kamor se boste radi vračali.

Deluje povsod po svetu

Za delovanje potrebujete samo povezavo do interneta in kjerkoli ter kadarkoli lahko upravljate s svojim poslovanjem tudi na poti.

Varnost na prvem mestu

Podatki se šifrirajo pri prenosu oz. komunikaciji preko interneta s SSL certifikatom. Na mesečni in dnevni ravni pa izdelujemo tudi varnostne kopije.

Mobilno izdajanje računov

Narejeno po meri, za hitro in hkrati popolnoma enostavno uporabo tudi na mobilnih napravah. Izdaj e-račun kar na poti ali iz dopusta.

Začni z uporabo že danes!

Registriranih Uporabnikov
Mesečnih interakcij
Novih uporabnikov mesečno

Videno na: