WAU! Wau! Wau! Najboljši občutek in potrditev vsega dela, vizije, strasti in truda do sedaj! Happy! 🙂

Včeraj, 11.9.2015 se je na Fužinskem gradu odvijal 2. simpozij o digitalnih komunikacijah oz. websi dan, kjer so bile podeljene tudi prestižne nagrade za digitalne presežke v Sloveniji v letu 2015.

Naša aplikacija oz. projekt S.P. Izračun je sodeloval v kategoriji INOVATIVNI DIGITALNI PROJEKTI ter prejel… nagrado za 1. mesto!  #websi #spletniprvak2015

2015-09-12 13.57.58

Noro, noro veseli smo! 🙂
Vsi, ki ste to že sami prepoznali, ste z nami delili mnogo pozitivnih in lepih mnenj, za kar se vam neizmerno zahvaljujemo, ker je v pozitivni energiji tako lepo ustvarjati še boljše in še modernejše rešitve za nas in vas podjetnike.

Kdor je ostajal v dvomih ali pa se ni mogel dokončno odločiti, katero aplikacijo za izdajanje računov in e-računov izbrati, ima sedaj enostavno odločitev. S.P. Izračun je dobil največ glasov strokovne žirije, poslovne žirije in ljudstva (kako je potekalo tekmovanje si lahko preberete tukaj).

Skratka, veseli smo, da je poleg nas še kdo, ki misli, da delamo dobre inovativne projekte 🙂 . Še več, lepo je videti, da v takšni konkurenci zmagaš in to brez gromozanskih budgetov, kot jih imajo velika podjetja na voljo, za tako velike in odlične projekte kot je S.P. Izračun.

Hvala vsem, ki ste z nami in širite dober glas v deveto vas! 🙂 Z vami se bomo veselili tudi v prihodnje! 🙂
PS: Če še nisi registriran, to lahko storiš v 2 korakih tukaj.